Løsninger til private

…jeg drømmer om en bordplade i massiv træ, men ingen har den længde, som passer til os…” eller som en anden kunde sagde ”Jeg vil gerne ha’ finerede låger hvor åretegningerne er gennemgående fra en låge til en anden…”. Sådan kunne en samtale om et nyt køkken starte. Eller “jeg drømmer om en reol hvor der er plads til at skjule lidt, men reolen skal passe præcis til målene på væggen…”

Henvendelserne er mange, alle sammen baseret på ønsker og inspiration som er samlet i mange forskellige sammenhænge – kravet er håndværksmæssig kvalitet til priser som overrasker.

Blot fordi det er ordentligt håndværk, behøver det ikke blive dyrere…det er jo direkte handel uden fordyrende mellemled.

Kontakt os på email hansen@hansen-furniture.dk eller telefon 40 20 65 38.

Produktion

Hos Hansen Furniture er produktionen baseret på høje krav til kvalitet og til design af de rigtige løsninger til de rigtige priser. Ingen ordrer produceres uden om mesters hånd og viden. Med faglig indsigt og mange års erfaring tilrettelægges produktionen efter hver enkelt kundes ønske og krav. Naturligvis med brug af de CNC-løsninger der er mulige, men med den håndværksmæssige finish.

Et tæt samarbejde med leverandører sikrer at de rigtig løsninger, både hvad angår design og pris.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning omkring vores ydelser.

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du et tilbud, er du velkommen til at kontakte os

Spændende detaljer - specifikke løsninger

direkte kontakt, håndværksmæssig kvalitet til priser du ikke drømmer om. Hansen Furniture leverer kontormøbler, inventar og skranker – også specialfremstillet.

Læs mere